Aanbod

Nieuw: Vanaf maart bied ik ook HypnoBirthing® The Mongan Method aan. In deze cursus van vijf lessen bereid jij je samen met je (geboorte)partner voor op de geboorte van jullie kindje(s). Meer informatie vind je onder het kopje HypnoBirthing®.

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ben je niet op zoek naar vaste yogalessen of wil je als aanvulling op de yoga meer met je partner doen, dan kun je bij Yoga Mama terecht voor verschillende geboortecursussen.Vanwege de lockdown geef ik de cursussen op dit moment niet in groepsverband. Je kunt wel een cursus online bij mij volgen. In overlege kan ik ook bij je thuiskomen. Ik kom bij jullie of bij jou thuis om een op maat gemaakte geboortecursus te geven. We hebben van tevoren contact met elkaar om jullie wensen te bespreken. Vraag ook even naar de voorwaarden als je buiten Amersfoort woont.