Verhalen van anderen

Lees hieronder de verhalen van andere mensen hun ervaring.

Chantal 15 augustus 2022
Wij hebben dit voorjaar een hypnobirthing cursus bij Nicoline gevolgd. Mijn vriend vond 5 lessen van 2,5 uur in eerste instantie erg veel, van hem hoefde het niet zo'n lange cursus te zijn, maar omdat ik dit graag wilde is hij mee gegaan. Na de eerste les was hij direct ontzettend enthousiast en ik ook! We hebben veel geleerd en er was alle ruimte om vragen te stellen. Nicoline heeft ontzettend veel kennis en ervaring, je merkt dat ze veel plezier heeft in wat ze doet. Dankzij de cursus van Nicoline leefden wij ontspannen naar de geboorte van onze dochter toe. Mijn vriend wist dankzij de cursus wat hij kon verwachten en wat hij voor mij kon betekenen tijdens de bevalling. Ik heb ontzettend veel aan hem en de technieken die we tijdens de cursus hebben geleerd gehad, hierdoor kijk ik terug op een hele fijne bevalling. Ik raad het zeker aan om een hypnobirthing cursus bij Nicoline te volgen!
Lisa 2 januari 2020
Bij mijn beide zwangerschappen heb ik met veel plezier zwangerschapsyoga gevolgd bij Nicoline. Haar lessen waren echt een moment van ontspanning. Nicoline heeft zichtbaar plezier in wat ze doet, is betrokken bij je zwangerschap en geeft begeleiding op maat, ook in de groepslessen. Mijn vriend en ik hebben ook de bevalcursus bij haar gevolgd en waren daar allebei heel enthousiast over. We kregen concrete tips en oefeningen voor (de aanloop naar) de bevalling en inzicht in wat er met je lijf gebeurt tijdens de verschillende fases van de bevalling. Ook hier was er weer alle ruimte voor vragen en was het een fijne, nuchtere cursus. Ik zou de yoga van Nicoline zeker aanraden!
Joyce uit Amersfoort 21 december 2019
Nicoline geeft ontzettend fijne zwangerschapsyogalessen. Ze heeft veel oog voor ieder individu. Met veel warmte geeft ze tips en deelt ze verhalen. Veel aandacht voor ademhaling en houding. Ook de partnerles was erg ontspannen en in fijne sfeer met ook hierbij weer oog voor ieder individu.
Marleen 18 december 2019
Nicoline is een fantastische yoga docent en begeleidt je ontzettend liefdevol en ontspannen door je zwangerschap heen middels de fijne yoga die ze geeft. Altijd betrokken met hoe het met je gaat, ze geeft hele fijne lessen en ook tools waar je thuis mee verder kunt. Ik heb bij Nicoline ook een bevalbad gehuurd. Ook dat verliep soepel. In contact is Nicoline heel warm en betrokken. Zo heeft zij mij zelfs nog via de app bijgestaan toen ik mijn pittige bevalling in ging. Nicoline weet yoga op een nuchtere manier te geven, maar je ook te raken. Ik heb ontzettend veel gehad aan de lessen van Nicoline en ben haar erg dankbaar voor haar steun tijdens de (zware) laatste loodjes van mijn zwangerschap.
Bonnie 9 december 2019
Hi Nicoline, Ik vond het hartstikke leuk om de yoga gedaan te hebben en jou zo helemaal in je element te zien, want wat doe je dat ontzettend goed zeg. Je passie voor geboorte, zwangerschap en het (zwangere) lijf weet je over te brengen op je publiek, je voelt je echt gezien en gehoord bij jou. Ik raad je aan bij iedere zwangere vrouw die yoga wil volgen!
J. uit Nijkerk 15 augustus 2019
Nicoline bedankt voor de leuke lessen en de partner avond. Het was echt een erg leuke, gezellig, informatieve en interessante avond en mijn vrij nuchtere man vond het achteraf toch eigenlijk best wel leuk!
N. uit Amersfoort 14 augustus 2019
Wat heb ik veel aan de yoga gehad! Alle oefeningen heb ik ergens terug laten komen. Beginnend met de loopjes en later de verschillende houdingen, de ademhaling, de vis. Heel fijn! Dank voor de fijne lessen!

Deel jouw ervaring