Welkom bij HypnoBirthing Amersfoort!

Al vele jaren begeleid ik met passie zwangeren en hun (eventuele) partners tijdens de zwangerschap, de voorbereiding op de geboorte van hun kindje(s) en het herstel dat daarna volgt. In die jaren heb ik veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en heb ik zowel HypnoBirthing Amersfoort als Yoga Mama opgericht. Op deze manier kan ik je zowel begeleiden in het mentaal voorbereiden op de geboorte van je kindje(s) als in het fysieke stuk door middel van zwangerschapsyoga, want lichaam en geest werken samen. Daarnaast werk ik als geboorte doula en kan ik jou en je (eventuele) partner ook tijdens het geboorteproces begeleiden en ondersteunen.

Ook kun je bij mij terecht voor de huur van bevalbaden en de Elle Tens. Ik heb zelf tijdens de bevalling de Elle Tens gebruikt en een bevalbad, en was daar ontzettend blij mee. De Tens zorgde voor de eerste verlichting en het bad gaf zelfs nog meer verlichting toen ik daar in stapte (na het afdoen van de Tens ;)). De ontspannende en verlichtende werking van het water was fantastisch. Dat gun ik elke zwangere! 

De lessen en cursussen worden gegeven in Amersfoort Noord, in een heerlijke ruime studio met alle voorzieningen. Het adres is Ariane 50 en je kunt makkelijk voor de deur of in de omgeving gratis parkeren. 

Op de website kun je meer over mij lezen of je kunt mij volgen op Instagram @yogamama_doula_hypnobirthing. 

Liefs, Nicoline

All courses, such as HypnoBirthing and pregnancy yoga can be done in English. Please contact me for more information in English.