Welkom bij Yoga Mama!

***************************************************************************

Vanwege de maatregelen wordt de zwangerschapsyoga op dit moment online gegeven. Dinsdagavond van 19:30u - +/- 20:45u  en vanaf 22 januari ook op vrijdagochtend 09:30u - +/- 10:45u. De geboortecursussen kunnen privé aan huis of online aangeboden worden.

****************************************************************************

Al vele jaren geef ik zwangerschapsyoga in Amersfoort. Met passie begeleid ik zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, de voorbereiding op de geboorte van hun kindje(s) en het herstel dat daarna volgt. Naast zwangerschapsyoga geef ik met veel plezier geboortecursussen, zoals HypnoBirthing® the Mongan Method, en mama&baby yoga.

De lessen en cursussen worden gegeven in Amersfoort Noord, in een heerlijke ruime studio met alle voorzieningen. Het adres is Ariane 50 en je kunt makkelijk voor de deur of in de omgeving gratis parkeren. 

Daarnaast verhuur ik bevalbaden en de Elle Tens. Ik heb zelf tijdens de bevalling de Elle Tens gebruikt en een bevalbad, en was daar ontzettend blij mee. Met name het bevalbad was fantastisch. Toen ik het bad instapte voelde ik direct de ontspannende en verlichtende werking van het water. Dat gun ik elke vrouw! 

Ook gun ik elke vrouw een doula, ofwel een vrouw die een zwangere en haar partner voorbereidt op de bevalling en hun ook tijdens de bevalling bijstaat. Wij hadden een hele lieve en kundige doula die mij heeft geïnspireerd om ook een doula opleiding te doen. Ik ben in opleiding bij BiA Doula in Amsterdam en vind het ontzettend speciaal om bij een geboorte aanwezig te mogen zijn.

Op de website kun je meer over mij lezen of je kunt mij volgen op Instagram @yogamama_doula_hypnobirthing. 

Liefs, Nicoline

All courses, such as pregnancy yoga, and workshops can be done in English. Please contact me for more information in English.