*Let op: in de zomervakantie zullen er van vrijdag 28 juli t/m vrijdag 11 augustus geen lessen te volgen zijn. Tussen 14 augustus en 20 augustus zullen de zwangerschapsyogalessen weer gegeven worden, maar zal er nog niet op e-mail of telefoon gereageerd worden. Vanaf maandag 21 augustus worden alle aanvragen zoals het reserveren van een bevalbad/Elle Tens, doula kennismakingsgesprekken en overige vragen weer opgepakt. De geldigheid van de zwangerschapsyogalessen wordt i.vm. vakantie twee weken verlengd.*

Welkom bij HypnoBirthing Amersfoort!

Al vele jaren begeleid ik met passie zwangeren en hun (eventuele) partners tijdens de zwangerschap, de voorbereiding op de geboorte van hun kindje(s) en het herstel dat daarna volgt. In die jaren heb ik veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en heb ik zowel HypnoBirthing Amersfoort als Yoga Mama opgericht. Ik kan je zowel begeleiden in het mentaal voorbereiden op de geboorte van je kindje(s) als in het fysieke stuk door middel van zwangerschapsyoga, want lichaam en geest werken samen. Daarnaast werk ik als geboorte doula en kan ik jou en je (eventuele) partner ook tijdens het geboorteproces begeleiden en ondersteunen.

Ook kun je bij mij terecht voor de huur van bevalbaden en de Elle Tens. Ik heb zelf tijdens de bevalling de Elle Tens gebruikt en een bevalbad en was daar ontzettend blij mee. De Tens zorgde voor de eerste verlichting en het bad gaf zelfs nog meer verlichting toen ik daar in stapte (na het afdoen van de Tens ;)). De ontspannende en verlichtende werking van het water was fantastisch. Dat gun ik elke zwangere! 

De lessen en cursussen worden primair in Amersfoort Noord gegeven in een heerlijke ruime studio met alle voorzieningen. Het adres is Ariane 50 en je kunt makkelijk voor de deur of in de omgeving gratis parkeren. Consults door de week vinden plaats in de praktijk in het Parkhuis Amersfoort. Ook worden er regelmatig cursussen in Studio Soetra op de Appelmarkt gegeven.

Op de website kun je meer over mij lezen of je kunt mij volgen op Instagram @yogamama_doula_hypnobirthing. 

Liefs, Nicoline

All courses, such as HypnoBirthing and pregnancy yoga can be done in English. Please contact me for more information in English.